Beykoz Eğitime Destek Derneği İlkokulu
ZERZEVATÇI MAH. BEYKOZ
02163194960

VİZYON

Tüm olumsuzluklara rağmen durmadan, yılmadan mücadele etmenin mutlak başarıya ulaştırmakla kalmayıp, insan onurunu yücelttiği gerçeği..

MİSYON

Ülkemizi daima yüceltmeyi kendine asıl görev bilen, dürüst,ahlaklı,onurlu,çalışkan ve de tam donanımlı bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Beykoz da düzenlenen 4. Sınıflar bilgi yarışması ilçe 3.lüğü 2015-2016 yılı yeşil okul projesi kapsamında düzenlenen yarışmada ilçe 3.lüğü

Normal Eğitim

Ders Başlama:09:00 Ders Bitiş: 14:40

yok

Okulumuz Beykoz Merkeze 10 km polonezköy´e 8 km mesafededir.

köy

Proje Çalışmaları

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Akreditasyon Erasmus Projesi, E-Twinning projeleri, İstanbul´u Okuyorum Projesi

Diğer Hususlar

Okulumuz Sait Taşçıoğlu İlkokulu iken 2023 yılında Beykoz Eğitime Destek Derneği İlkokulu adını almıştır. Yıkılıp tekrar yapılan okulumuz prefabrike binadan oluşmaktadır.