KADROMUZ

Melike ELİGÜR GÜRSOY - Okul Müdürü

1989 yılında İstanbul´da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini İstanbul Kadıköy´de Moda İlköğretimokulun´da tamamladı. İstanbul´da Erenköy Kız Lisesi´nde Süper Lise böümünde lise eğitimini tamamladı. Yüksek öğrenimine 2007 yılında Kırıkkale Üniversitesi´nde Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde başlayarak 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümüne yatay geçiş yaptı. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2011 yılında mezun oldu. Mezun olduğu yıl Kocaeli´de Özel Marmara 2000 Koleji´nde yarım dönem sınıf öğretmenliği yaptı ve 2012 yılının Şubat ayında Muş ili Bulanık İlçesi Cumhuriyet İlkokulu´na sınıf öğretmeni olarak atandı. 3 buçuk yıl sınıf öğretmenliği görevini yaptıktan sonra 2015 yılının Haziran ayında İstanbul ili Sultangazi İlçesine tain oldu. 2015 yılında Kadıköy Turhan Mediha Tansel İlkokulu´nda görevlendirme müdür yardımcısı olarak idarecilik görevine başladı. 2016 yılında kadrolu olarak İstanbul ili Pendik İlçesi Semiha Kıraç İlkokulu´nda müdür yardımcılığına başladı. Semiha Kıraç İlkokulu´nda 2 yıl müdür yardımcılığı 1 yıl müdür vekilliği görevini yürüttü. 2019 yılının Ağustos ayında Pendik ilçesinde Yayalar İlkokulu´na kurucu müdür olarak görevlendirildi. Kurucu müdürlük görevini yaparken İstanbul ili Beykoz ilçesi Sait Taşçıoğlu İlkokulu´na kadrolu müdür olarak atandı. Görevlendirme olarak kurucu müdürlük görevini tamamlayarak 07/09/2020 tarihinde tekrar Sait Taşçıoğlu İlkokulu´ndaki görevine başladı. Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını 2021 yılında tamamladı. Halen Sait Taşçıoğlu İlkokulu´nda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

E-Posta